Huisartspraktijk Richters Enschede

053 431 86 00

Gezondheidshoes

J.J. Van Deinselaan 34e 7541 PE Enschede

Bekijk op de kaart

Het is op het moment niet mogelijk om digitaal een afspraak in te plannen, dit omdat de telefonische triage belangrijker is ten gevolge van de Corona maatregelen. Neemt u telefonisch contact op met de assistente. De verschillende mogelijkheden om een afspraak met de huisarts te maken bespreekt de assistente met u. Uw afspraak met de huisarts kan namelijk ook telefonisch, via Facetalk en eventueel kunt u ook foto’s sturen via beveiligde mail.

Afspraak maken

Over Huisartspraktijk Richters Enschede

Huisartspraktijk Richters is een praktijk die gevestigd is in een modern gezondheidscentrum op het Diekman terrein, het Gezondheidshoes. In de praktijk werkt de huisarts samen met praktijkondersteuners voor chronische zorg (suikerziekte, longziekte, hart- en vaatziekten), ouderenzorg en geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast hebben we 3 doktersassistentes, die u uiteraard te woord staan aan de telefoon en aan de balie. Daarnaast zult u ze ook tegenkomen bij verschillende kleine verrichtingen zoals het verwijderen van hechtingen, het uitspuiten van oren of het aanstippen van wratten.

In het Gezondheidshoes vind u verschillende disciplines zoals fysiotherapie, logopedie en een apotheek. Binnen de praktijk werken 2 huisartsen (dokter Richters en dokter Guchelaar) en 1 huisarts in opleiding (Niek van Regteren). Daarnaast werken er 3 doktersassistentes (Hannie, Simone en Sandra) en 3 praktijkondersteuners (Moira, Ramita en Linda).

De huisarts werkte vroeger vaak alleen met een doktersassistente, dat is veranderd, het is nu teamwork. We vinden het echter belangrijk dat u nog altijd laagdrempelig terecht kunt op de praktijk.

Met dit hele team willen we laagdrempelig zorg leveren. U kunt nu heel eenvoudig een afspraak maken bij huisartsenpraktijk Richters in Enschede via Planl. Klik simpelweg op de bovenstaande knop.

Medewerkers

Anneloes Richters

Anneloes Richters

Iris Guchelaar

Iris Guchelaar

Hannie Blok

Hannie Blok

Simone Broekhuis

Simone Broekhuis

Sandra Haarsma

Sandra Haarsma

Linda Ranselaar

Linda Ranselaar

Moira Dommeck

Moira Dommeck

Ramita Vasterink

Ramita Vasterink

Carla de Graaf

Carla de Graaf

Miranda Verhoef

Miranda Verhoef

Locaties

Gezondheidshoes

J.J. Van Deinselaan 34e 7541 PE Enschede

Gezondheidshoes

Planl

Made with ♥ in Twente